Nieuws

Er is een nieuwe Wandy 4100 controller 19" machine en een Wandy 2011c SoHo router. Deze nieuwe Wandy's zijn ontwikkeld om, net als de 922 en 933 direct op glasvezel aan te kunnen sluiten! Kijk onder het menu producten hierboven naar deze mooie vernieuwing in onze portfolio.

De nieuwe 9xx serie is er! Kijk onder het menu Producten naar deze nieuwe Wandy's.

Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar Strijkviertel 25 in Utrecht / De Meern

Wandy komt met een nieuw type indoor AP voor plafond montage: de Wandy Dome. Zie hier de product sheet van onze nieuwe telg: Wandy M251d

Wandy kan u helpen met uw (glasvezel) internet aansluiting. Uw provider levert u een ultra snelle glasvezel verbinding, maar met het aansluiten in uw (bedrijfs) netwerk helpen zij niet. Wandy kan u daarbij helpen! Wij adviseren graag in de keuze van provider en technische oplossing, zodat u maximaal renement kunt halen uit uw snelle Internet verbinding. Bel ons voor een passende SLA, zodat u niet in de kou staat.

Wandy bouwt ook netwerken voor Voice over IP (VoIP) toepassingen! Veel bedrijven schakelen over op VoIP en lopen daarmee tegen complexe problemen aan. Wandy kan u daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring met virtuele netwerken en QoS/bandbreedte management. Bel ons voor veder advies of hulp.

Reggefiber past een nieuw Wandy networking concept toe, om wifi internet access te kunnen bieden in winkelstraten van verschillende steden. Bericht Telecompaper.

Ziggo kiest voor Wandy voor de 5 mei viering in Zwolle. Ziggo sponsort wifi voor de bezoekers van de Zwolse binnenstad.

RCN vakantieparken heeft gekozen voor Wandy om alle RCN-parken in Nederland en Frankrijk van draadloos internet te voorzien.

Defensie en Veiligheidsregio Gelderland ontwikkelen samen met Wandy een nieuwe draadloze oplossing voor op voertuigen. Wij noemen dit nieuwe device de Bridget.

Het Nederlands Scheepvaartmuseum kiest voor Wandy om haar bezoekers een multimedia ervaring te kunnen laten beleven.

Ook voor industri´┐Żle oplossingen is Wandy de beste keuze. Kaasfabriek Rouveen heeft al haar heftrucks uitgevoerd met een Wandy client die nooit zijn verbinding verliest! (Interesse? Bel ons.)

In samenwerking met Unica bouwt Wandy het netwerk voor de Floriade in Venlo.

Freshpark Venlo wordt beveiligd door Unica en Wandy.

Voor Ahoy Rotterdam verzorgt Wandy het nieuwe toegangsnetwerk voor publiek en exposanten.  

Heeft u vragen? Bel ons!
Klik hier voor onze contactgegevens

 

 

Scandlines


Scandlines onderhoudt veerverbindingen in Denemarken. Scandlines wilde graag hun passagiers internettoegang geven tijdens de overtocht en in de wachtruimtes aan de wal. Daarnaast wilden ze graag een bedrijfsnetwerk gerealiseerd zien en moest de bestaande satellietverbinding worden geintegreerd. Eveneens bedoeld voor gebruik tijdens de overtocht. Uiteraard is het dan niet de bedoeling dat passagiers bij elkaar of bij bedrijfsgegevens komen. Er zijn dan ook twee (virtueel) gescheiden netwerken gecreeerd. De grootste uitdaging voor Wandy vormde de verbinding tussen de beide zijden van de wal en de bewegende boot daartussen. En niet te vergeten de koppeling met het de reeds bestaande satellietverbindingen. In combinatie met de gebruiksvriendelijke Wandy hotspot maakte Wandy zo een totaaloplossing voor een complexe situatie.

Voor de netwerklaag zijn langeafstandsstraalverbindingen toegepast. Er zijn verbindingen gerealiseerd naar het schip toe en verbindingen tussen beide walzijden. Verder zijn er Wifi-verbindingen aan de wal aan weerszijden gemaakt. Hier wachten klanten voordat zij opstappen. Over dit netwerk heen is er een bedrijfsnetwerk voor het schip en een verbinding voor Scandlines tussen beide zijden. Voor de passagiers is er internettoegang middels een hotspot. Voor deze dienst is een online betaalmogelijkheid gerealiseerd, de ticketshop. Passagiers kunnen zo gemakkelijk een kaartje kopen om toegang te krijgen. Ook medewerkers maken gebruiken van de hotspot-functionaliteit. Meerdere gebruikersgroepen kunnen, met uiteraard diverse typen accounts, gebruikmaken van een draadloze internetverbinding. Een medewerker krijgt dan bijvoorbeeld een account met onbeperkte geldigheidsduur, terwijl een passagier een kaartje moet kopen met een account dat geldig is voor bijvoorbeeld 2 uur. Dankzij de producten en diensten van Wandy is voor dit complexe project een complete oplossing gecreeerd. 

Lees voor meer informatie over onze hotspot in Wandy Hotspot zonder vragen en Hotspot Accounts.

Start interactieve visualisatie
Klik hier om de interactieve visualisatie te starten