Nieuws

Er is een nieuwe Wandy 4100 controller 19" machine en een Wandy 2011c SoHo router. Deze nieuwe Wandy's zijn ontwikkeld om, net als de 922 en 933 direct op glasvezel aan te kunnen sluiten! Kijk onder het menu producten hierboven naar deze mooie vernieuwing in onze portfolio.

De nieuwe 9xx serie is er! Kijk onder het menu Producten naar deze nieuwe Wandy's.

Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar Strijkviertel 25 in Utrecht / De Meern

Wandy komt met een nieuw type indoor AP voor plafond montage: de Wandy Dome. Zie hier de product sheet van onze nieuwe telg: Wandy M251d

Wandy kan u helpen met uw (glasvezel) internet aansluiting. Uw provider levert u een ultra snelle glasvezel verbinding, maar met het aansluiten in uw (bedrijfs) netwerk helpen zij niet. Wandy kan u daarbij helpen! Wij adviseren graag in de keuze van provider en technische oplossing, zodat u maximaal renement kunt halen uit uw snelle Internet verbinding. Bel ons voor een passende SLA, zodat u niet in de kou staat.

Wandy bouwt ook netwerken voor Voice over IP (VoIP) toepassingen! Veel bedrijven schakelen over op VoIP en lopen daarmee tegen complexe problemen aan. Wandy kan u daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring met virtuele netwerken en QoS/bandbreedte management. Bel ons voor veder advies of hulp.

Reggefiber past een nieuw Wandy networking concept toe, om wifi internet access te kunnen bieden in winkelstraten van verschillende steden. Bericht Telecompaper.

Ziggo kiest voor Wandy voor de 5 mei viering in Zwolle. Ziggo sponsort wifi voor de bezoekers van de Zwolse binnenstad.

RCN vakantieparken heeft gekozen voor Wandy om alle RCN-parken in Nederland en Frankrijk van draadloos internet te voorzien.

Defensie en Veiligheidsregio Gelderland ontwikkelen samen met Wandy een nieuwe draadloze oplossing voor op voertuigen. Wij noemen dit nieuwe device de Bridget.

Het Nederlands Scheepvaartmuseum kiest voor Wandy om haar bezoekers een multimedia ervaring te kunnen laten beleven.

Ook voor industri´┐Żle oplossingen is Wandy de beste keuze. Kaasfabriek Rouveen heeft al haar heftrucks uitgevoerd met een Wandy client die nooit zijn verbinding verliest! (Interesse? Bel ons.)

In samenwerking met Unica bouwt Wandy het netwerk voor de Floriade in Venlo.

Freshpark Venlo wordt beveiligd door Unica en Wandy.

Voor Ahoy Rotterdam verzorgt Wandy het nieuwe toegangsnetwerk voor publiek en exposanten.  

Heeft u vragen? Bel ons!
Klik hier voor onze contactgegevens

 

 

Recreatieparken


Internettoegang is gemeengoed geworden. Op de plekken waar mensen wat langer verblijven verwacht men een draadloos netwerk wat altijd toegankelijk is. In samenwerking met verschillende partners zijn al heel veel Wandy-netwerken op recreatieparken gerealiseerd. Een aantal jaren geleden was draadloos Internet een luxe toevoeging op het aanbod van een vakantiepark. Tegenwoordig is draadloos internet een standaard ingredient geworden. Een ingredient wat alleen maar belangrijker wordt om op juiste wijze en in ruime mate aan te bieden. Wandy biedt een waaier aan mogelijkheden in veiligheid en beveiliging. Daarnaast is de Wandy-apparatuur bijzonder geschikt voor management van het netwerk, waaronder bandbreedtemanagement. Mobiele toepassingen vragen steeds meer bandbreedte en er zijn steeds meer gebruikers. Het is dus zaak hier goed management op toe te passen, zodat alle gebruikers prettig kunnen blijven internetten. Het concept biedt ruime mogelijkheden om eventuele noodzakelijke uitbreidingen gefaseerd in te voeren. Wandy biedt met deze dienst weer meer flexibiliteit en tegelijkertijd service.

Wandy Hotspots zijn zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor de aanbieder van internettoegang als de uiteindelijke gebruiker. Voor de eigenaar van de hotspot is er allereerst de keuze om wel of niet tickets te verkopen. Wij bieden geen abonnementen, maar verkopen een goed functionerende netwerk oplossing. Wij bieden een betrouwbare draadloze Internet dienst in de vorm van een compleet netwerk, aangevuld met support op afstand. Meer is zelden nodig, maar mocht dit nodig zijn, dan is een Wandy installatie partner nooit ver weg.

Wanneer de keuze wordt gemaakt tickets te verkopen biedt Wandy de mogelijkheid kaartjes te verkopen op een stickerrol, handig voor bij de kassa, of een online betaalmogelijkheid, onze ticketshop. Op het gebied van accounts bieden onze systemen veel keuze. Gasten, personeel, het management en meerdere gebruikersgroepen kunnen op een gecontroleerde manier toegang krijgen tot internet met diverse typen accounts. Wandy heeft de technische kennis in huis om maatwerk te leveren en werkt samen met installatie partners om de netwerk oplossing bij u te realiseren.

Lees voor meer informatie over onze hotspot in Wandy Hotspot zonder vragen en Hotspot Accounts.

Start interactieve visualisatie
klik hier om de interactieve visualisatie te starten

Heeft u vragen? Bel ons! Klik hier voor onze contact gegevens.