Nieuws

Er is een nieuwe Wandy 4100 controller 19" machine en een Wandy 2011c SoHo router. Deze nieuwe Wandy's zijn ontwikkeld om, net als de 922 en 933 direct op glasvezel aan te kunnen sluiten! Kijk onder het menu producten hierboven naar deze mooie vernieuwing in onze portfolio.

De nieuwe 9xx serie is er! Kijk onder het menu Producten naar deze nieuwe Wandy's.

Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar Strijkviertel 25 in Utrecht / De Meern

Wandy komt met een nieuw type indoor AP voor plafond montage: de Wandy Dome. Zie hier de product sheet van onze nieuwe telg: Wandy M251d

Wandy kan u helpen met uw (glasvezel) internet aansluiting. Uw provider levert u een ultra snelle glasvezel verbinding, maar met het aansluiten in uw (bedrijfs) netwerk helpen zij niet. Wandy kan u daarbij helpen! Wij adviseren graag in de keuze van provider en technische oplossing, zodat u maximaal renement kunt halen uit uw snelle Internet verbinding. Bel ons voor een passende SLA, zodat u niet in de kou staat.

Wandy bouwt ook netwerken voor Voice over IP (VoIP) toepassingen! Veel bedrijven schakelen over op VoIP en lopen daarmee tegen complexe problemen aan. Wandy kan u daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring met virtuele netwerken en QoS/bandbreedte management. Bel ons voor veder advies of hulp.

Reggefiber past een nieuw Wandy networking concept toe, om wifi internet access te kunnen bieden in winkelstraten van verschillende steden. Bericht Telecompaper.

Ziggo kiest voor Wandy voor de 5 mei viering in Zwolle. Ziggo sponsort wifi voor de bezoekers van de Zwolse binnenstad.

RCN vakantieparken heeft gekozen voor Wandy om alle RCN-parken in Nederland en Frankrijk van draadloos internet te voorzien.

Defensie en Veiligheidsregio Gelderland ontwikkelen samen met Wandy een nieuwe draadloze oplossing voor op voertuigen. Wij noemen dit nieuwe device de Bridget.

Het Nederlands Scheepvaartmuseum kiest voor Wandy om haar bezoekers een multimedia ervaring te kunnen laten beleven.

Ook voor industri´┐Żle oplossingen is Wandy de beste keuze. Kaasfabriek Rouveen heeft al haar heftrucks uitgevoerd met een Wandy client die nooit zijn verbinding verliest! (Interesse? Bel ons.)

In samenwerking met Unica bouwt Wandy het netwerk voor de Floriade in Venlo.

Freshpark Venlo wordt beveiligd door Unica en Wandy.

Voor Ahoy Rotterdam verzorgt Wandy het nieuwe toegangsnetwerk voor publiek en exposanten.  

Heeft u vragen? Bel ons!
Klik hier voor onze contactgegevens

 

 

Over Wandy

Visie en missie
Historie

Visie en missie

Wandy wil in de markt de beste kwaliteit leveren en de aangewezen partner zijn wanneer het gaat om het realiseren van draadloze oplossingen voor diverse toepassingen.

Wandy staat voor kwaliteit, service en professionele apparatuur voor een scherpe prijs.

Wandy biedt oplossingen van technisch hoogstaand niveau. Wij zijn alleen maar bezig met netwerkapparatuur en netwerk designs en hierin excelleren we. Wij denken graag met u mee. Wandy ontwikkelt en produceert eigen netwerk apparatuur en daardoor is bij ons alles bespreekbaar. De kosten van ons systeem zijn beperkt door een slimme combinatie van software en hardware en onze organisatiegrootte: klein en flexibel.

Historie

Wandy is ontstaan uit de samenwerking tussen DeltaWiFi en Gandalf. Eind 2002 is het contact voor het eerst gelegd voor het ontwikkelen en uitrollen van (Internet) netwerken in kleine gemeentes op het platteland, maar ook alternatieve (Internet) netwerken in de grotere steden.

In die periode werden de netwerken gerealiseerd in b.v. Leiden (Wireless Leiden), Utrecht (LomboX) en ook kleinere gemeentes zoals in Nieuwer ter Aa en andere gemeentes. Gandalf was op dat moment bezig met de Wandy Client. Een goede aansluit unit voor gebruik buitenshuis ontbrak in die tijd. Zowel antenne als hotspot moesten worden geintegreerd in een, waterdichte behuizing.

DeltaWifi was vooral bezig met het invullen van de centrale netwerken; de routers, AccessPoints en Internet koppelingen. De ideeen over de te gebruiken hardware en software zijn zo verder ingevuld en Wandy als totaal concept werd zo geboren.

Gandalf en DeltaWifi gaan vanaf dat moment samen verder met liefde voor kwaliteit in hun product, met een no-nonsense aanpak, de overtuiging dat de kost voor de baat uitgaat en dat een eigen bedrijf er vooral is om leuke dingen te doen. Met deze samenwerking groeide Wandy uit van een client unit tot de productlijn en het networking concept van nu. Deltawifi heeft in 2017 een stap terug gedaan en na het aannemen van extra versterking gaat Gandalf verder met de oplossingen voor de klanten.