Nieuws

Er is een nieuwe Wandy 4100 controller 19" machine en een Wandy 2011c SoHo router. Deze nieuwe Wandy's zijn ontwikkeld om, net als de 922 en 933 direct op glasvezel aan te kunnen sluiten! Kijk onder het menu producten hierboven naar deze mooie vernieuwing in onze portfolio.

De nieuwe 9xx serie is er! Kijk onder het menu Producten naar deze nieuwe Wandy's.

Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar Strijkviertel 25 in Utrecht / De Meern

Wandy komt met een nieuw type indoor AP voor plafond montage: de Wandy Dome. Zie hier de product sheet van onze nieuwe telg: Wandy M251d

Wandy kan u helpen met uw (glasvezel) internet aansluiting. Uw provider levert u een ultra snelle glasvezel verbinding, maar met het aansluiten in uw (bedrijfs) netwerk helpen zij niet. Wandy kan u daarbij helpen! Wij adviseren graag in de keuze van provider en technische oplossing, zodat u maximaal renement kunt halen uit uw snelle Internet verbinding. Bel ons voor een passende SLA, zodat u niet in de kou staat.

Wandy bouwt ook netwerken voor Voice over IP (VoIP) toepassingen! Veel bedrijven schakelen over op VoIP en lopen daarmee tegen complexe problemen aan. Wandy kan u daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring met virtuele netwerken en QoS/bandbreedte management. Bel ons voor veder advies of hulp.

Reggefiber past een nieuw Wandy networking concept toe, om wifi internet access te kunnen bieden in winkelstraten van verschillende steden. Bericht Telecompaper.

Ziggo kiest voor Wandy voor de 5 mei viering in Zwolle. Ziggo sponsort wifi voor de bezoekers van de Zwolse binnenstad.

RCN vakantieparken heeft gekozen voor Wandy om alle RCN-parken in Nederland en Frankrijk van draadloos internet te voorzien.

Defensie en Veiligheidsregio Gelderland ontwikkelen samen met Wandy een nieuwe draadloze oplossing voor op voertuigen. Wij noemen dit nieuwe device de Bridget.

Het Nederlands Scheepvaartmuseum kiest voor Wandy om haar bezoekers een multimedia ervaring te kunnen laten beleven.

Ook voor industri´┐Żle oplossingen is Wandy de beste keuze. Kaasfabriek Rouveen heeft al haar heftrucks uitgevoerd met een Wandy client die nooit zijn verbinding verliest! (Interesse? Bel ons.)

In samenwerking met Unica bouwt Wandy het netwerk voor de Floriade in Venlo.

Freshpark Venlo wordt beveiligd door Unica en Wandy.

Voor Ahoy Rotterdam verzorgt Wandy het nieuwe toegangsnetwerk voor publiek en exposanten.  

Heeft u vragen? Bel ons!
Klik hier voor onze contactgegevens

 

 

Kraanoplossing


Wandy houdt van maatwerk. Helemaal wanneer dit goed is te realiseren met de eigen Wandy-apparatuur. Sommige situaties vragen nu eenmaal om meer dan een standaardoplossing. Zo is er vanuit industriele hoek vraag naar draadloze datacommunicatie tussen bewegende objecten, waarbij het netwerk toch nooit disconnect. Het is in dit voorbeeld nooit, ook niet voor een moment, de bedoeling dat een magazijn kraan stuurloos rondrijdt. Wandy heeft hiervoor een oplossing gemaakt, die steeds op maat gesneden, kan worden toegepast.

De oplossing is ontwikkeld voor een omgeving waar er met een enkel accesspoint onvoldoende bereik is en een rondrijdend object (truck of kraan) ten alle tijden met een of meerdere Access Points verbonden is. Deze oplossing zorgt ervoor dat er nooit geschakeld hoeft te worden tussen zenders. In het geval er wel geschakeld zou worden, dan zou er even geen verbinding zijn met de kraan of truck, met ongecontroleerde acties tot gevolg. Deze ultiem betrouwbare dataverbinding tussen bewegend object en een vast punt is de beste oplossing in situaties waar het absoluut essentieel is dat er altijd een verbinding is. Met deze oplossing zorgt Wandy ervoor dat er altijd een verbinding is, ongeacht de omstandigheden. Een complex project waar een complete oplossing voor is gerealiseerd dankzij de producten en diensten van Wandy.


Start interactieve visualisatie
Klik hier om de interactieve visualisatie te starten